Website laten maken

 Webdesign op maatWebdesign op maat

Elk bedrijf, club, hobby of ander onderwerp heeft tegenwoordig wel zijn eigen website. De uitstraling van jouw bedrijf op het internet wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Consumenten en bedrijven zoeken steeds vaker op het internet naar nieuwe leveranciers, producten of andere bedrijven. Dit zorgt ervoor dat de concurrentie op het internet ook toeneemt. Een goede uitstraling van jouw bedrijf online is dan ook van belang en geldt als uw visitekaartje voor uw bedrijf.

Website laten maken

Het maakt niet uit wat je dienst of product is. Geef jouw bedrijf de uitstraling die het verdient door een website op maat. Danteck bouwt de websites altijd met een ingebouwd CMS (Content Management System) zodat jij zelf jouw teksten op de website kunt aanpassen. Het design van uw website wordt volledig in jouw eigen huisstijl gemaakt. Daarnaast verzorgt Danteck de volledige technische infrastructuur achter uw website zodat je daar geen omkijken meer naar hebt. Bij het bouwen van de website zal rekening gehouden worden met SEO zodat je later, wanneer de website online is, goed gevonden zult worden in Google.

Onderhoud op maat

Techniek verandert snel, zo geldt dat ook voor websites. Het maken van een website is wellicht al gedaan maar doordat de structuren in PHP snel veranderen moet je jouw website bijgewerkt houden voor de laatste PHP technieken. Je wilt niet dat je fouten op jouw website hebt waardoor belangrijke content niet te lezen valt. Danteck zorgt ervoor dat jouw website blijft draaien met de nieuwste PHP versies.

Danteck werkt met een uitgekiend stappenplan om jouw website te ontwikkelen.