Over danteck

Danny Timmer

Eigenaar Danteck

Danteck gelooft in de ICT, de toekomst waarin steeds meer geautomatiseerd zal gaan worden. Een wereld die steeds sneller groeit op het ICT gebied met oneindig veel mogelijkheden. Een wereld die vaak niet eens weet welke automatiseringsopties er mogelijk zijn. In die samenleving wil Danteck voor mensen en organisaties de verbindende en ondersteunende factor zijn.

Met kennis en ervaring van de afgelopen jaren maakt Danteck de diensten en ondersteuning voor iedereen toegankelijk. Danteck gelooft in zijn eigen kracht.  Danteck bouwt eigen platformen en diensten op van hardware tot de eind gebruiker. Dat maakt Danteck uniek. Innovatieve oplossingen maken de dag van morgen.

  • Danteck heeft geen kastje en ook geen muur

Tot het uiterste om problemen op te lossen. Danteck stuurt je niet het technische ICT bos in.

  • Danteck heeft ook geen nummertjes

U bent geen debiteur met een nummertje. Persoonlijk contact daar houden we allemaal van.

  • Automatiseren is een kunst

Gepaard met systeembeheer en netwerkbeheer biedt Danteck innovatie oplossingen die je bedrijfsprocessen ondersteunen.

Cisco certificaatCisco certifiedICT-waarborg

anderen over Danteck...

Mijn ervaring is heel positief, zeer goede persoonlijke service. Ook 's avonds goed bereikbaar. Tot nu toe de beste die ik heb gehad, mijn vertrouwen is zeer groot in Danteck

Top serviceKian Thé - Hulp Bij Klusjes

Danteck heeft voor ons een totaaloplossing gecreëerd die onze dagelijkse bedrijfsprocessen ondersteunen en automatiseren. Dagelijks werken wij in de online werkplek die snel stabiel en ook nog eens fiscaal aantrekkelijk is. Wij hebben tot nu toe weinig ondersteuning nodig gehad, maar de keren dat wij ondersteuning nodig hebben, is Danteck goed bereikbaar.

Tim LeeuwTim Leeuw - deLeeuw B.V.

Overstap naar OwnCloud gedaan! Erg tevreden mee, delen gaat super en de synchronisatie met collega's gaat ook prima! Zeker mijn aanbeveling!

MariaMaria van Door - Maria boekhoudings

Al sinds 2013 contact met Danteck. Zeer klantvriendelijk en altijd op een volgbaar tempo worden zaken uitgelegd. Problemen worden 100% altijd opgelost, afspraak is altijd op korte termijn mogelijk.

CP KaboutCP Kabout - Kabout BV


Portfolio

Onderstaand een aantal websites gemaakt door Danny Timmer. Nieuwste staan vooraan.