Online werkplek

Online werkplek

Online werkplek Cloud

Een persoonlijke online werkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke documenten, bestanden, e-mail en bedrijfssoftware. Welk apparaat u ook gebruikt via 1 snelkoppeling op uw bureaublad heeft u connectie met uw online kantoor. Samenwerken gaat beter dan ooit met de online werkplek.

Voor een vast bedrag per maand uw online werkplek

 

Voordelen op een rijtje

Geen hoge eenmalige investeringen in nieuwe apparatuur en licenties

Doordat u werkt op de online werkplek en niet meer op uw lokale computer is het niet meer nodig om dure investeringen in een nieuwe computer te doen. De acties die u doet behandelt de server. De software licenties zitten bij de online werkplek zijn inbegrepen bij het maandbedrag.

 Beheer & updates uitbesteed

Danteck onderhoudt uw software, anti-virus programma en anti-spam en maakt dagelijks een back-up van uw belangrijke opgeslagen data.

 Super snelle glasvezel verbinding tot 10.000Mb

U werkt op de server in het datacenter en heeft geen last meer van beperkingen van uw lokale (soms) trage internet connectie. U gebruikt immers de internetconnectie van het datacenter die voorzien is van de snelste glasvezel verbindingen.

Uw data beter beveiligd

Met een online werkplek staat uw opgeslagen data niet meer op uw lokale computer maar in een goed beveiligd datacentrum.

Bij diefstal van uw computer bent u niet uw gegevens kwijt aangezien uw gegevens staan opgeslagen op de centrale server in het datacenter.

 Alles wat u nodig heeft op 1 plek

Via elke computer, tablet of smartphone op elk gewenst moment zijn uw persoonlijke bestanden, e-mail en bedrijfssoftware beschikbaar.  1 keer klikken op de snelkoppeling op uw bureaublad en u bent verbonden met uw online kantoor.

Vaak voordeliger dan apparatuur op locatie

Wanneer u kiest voor een online werkplek bent u vaak voordeliger uit. Exact weten wat het scheelt? Laat Danteck dan eens een calculatie doen.

 Geen omkijken meer naar back-ups van lokale computers

Doordat u voortaan werkt op de online werkplek die elke dag automatisch een back-up maakt hoeft u zich geen zorgen te maken over lokale back-ups van lokale pc’s. Uw data staat namelijk in de online werkplek.

Alles in 1 vast tarief per maand: ondersteuning, onderhoud en de online werkplek

Een vast tarief waarbij support, onderhoud, beveiliging en licenties inbegrepen zitten.


Meer informatie of een demo?

   Demo aanvragen

Online werkplek

Een voorbeeld van iemand die werkt in de online werkplek