Office 365 Zakelijk

Office 365 voor bedrijven

Met Microsoft Office 365 krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt (samen) te werken. Office 365 maakt een flexibele en moderne werkstijl mogelijk. Iedereen heeft, via de cloud maar ook offline, overal, altijd en op ieder apparaat toegang tot zijn documenten, e-mail, contactpersonen en agenda. Maar ook natuurlijk de andere vertrouwde Office-programma’s als Excel, Word en PowerPoint.

Efficiënt samenwerken

Office 365 is gemaakt voor bedrijven. Office 365 bevat een hand vol applicaties, zowel online als offline die je helpen bij jouw automatisering. En dat kan vanaf ieder apparaat: pc, Mac, iPad, iPhone, Android enz. Je kunt altijd werken en in realtime informatie delen met je klanten of collega’s. Hierdoor ben je altijd productief waar en welk apparaat je ook maar ter beschikking hebt.

Office 365 diensten

Kosten besparen

Bespaar kosten met Office 365 waardoor je niet meer hoeft te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Dat levert je een enorme besparing op. Microsoft verzorgt de servers en de software-updates. Hierdoor ben je verzekerd van de nieuwste technologie. Office 365 kan afgenomen worden als abonnement en je rekent af per gebruiker.

Meer weten? Bel 075 202 6625 of mail