Netwerkbeheer

netwerk-connectie

Netwerkbeheer ICT

Om een stabiele omgeving te krijgen voor je systemen is een goed netwerk essentieel. Je verwacht dat jouw netwerk 24/7 blijft werken zonder storingen. Je wilt  jouw bestanden  snel en veilig over het internet versturen. Wellicht is de telefonie aangesloten op hetzelfde netwerk,  een storing of inbraak in het netwerk kan betekenen dat jouw bedrijf stil komt te liggen.
Of je nu op zoek bent naar oplossingen voor je bestaande netwerk of als je een compleet nieuw netwerk wilt inrichten, bij Danteck ben je aan het juiste adres. Netwerken zowel bekabeld als draadloos. We geven eerlijk advies en dragen zorg voor een passende oplossing voor elke gewenste situatie.

Extra diensten

Naast het bieden van netwerkbeheer bieden heeft Danteck ook extra oplossingen om jou en wellicht anderen van dienst te zijn. Danteck biedt oplossingen zoals:

  • VOIP telefonie
  • Online Cloud Backup
  • Online Cloud opslag
  • Systeembeheer
  • Online werkplek
  • Webhosting

Wilt je dat Danteck vaste zorg neemt over jouw netwerk en klaar staat voor een incident? Dan is een servicecontract precies wat je zoekt.

Monitoring

Monitoring van DanteckNaast het bouwen en oplossen van netwerkproblemen geeft Danteck de gelegenheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Danteck houdt jouw netwerk in de gaten door middel van geavanceerde monitoring software en daardoor zijn wij als eerste op de hoogte bij uitval van het netwerk waarop wij direct actie kunnen ondernemen. Uit onze geavanceerde monitor software kunnen wij ook cruciale data halen waardoor een storing voorkomen kan worden. Geïnteresseerd? Kom in contact met Danteck.

ICT Infrastructuur bedrijfsverzamelgebouwen

Vanuit één enkele internetverbinding kan Danteck vele huurders voorzien van internet in haar eigen ruimte. Naast de beveiliging wordt de beschikbare netwerkcapaciteit over de verschillende huurders verdeeld. Achter een door Danteck beheerde Firewall heeft de klant keuze tussen een beheerde verbinding of een kale verbinding waarachter de klant zijn eigen netwerk kan bouwen. Naast het verdelen van een enkele internetverbinding over meerdere huurders, kunnen wij een netwerk redundant maken zodat uw gebouw niet afhankelijk is van één internetverbinding. Bij uitval/storing van één internetverbinding, gaat onze Firewall gewoon verder op de back-up internetverbinding.