Netwerkbeheer

netwerk-connectie

Netwerkbeheer ICT

Om een stabiele omgeving te krijgen voor uw systemen is een goed netwerk essentieel. U verwacht dat uw netwerk 24/7 blijft werken zonder storingen. U wilt  uw bestanden  snel en veilig over het internet versturen. Wellicht is uw telefonie aangesloten op hetzelfde netwerk,  een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen.
Of u nou op zoek bent naar oplossingen voor uw bestaande netwerk of als u een compleet nieuw netwerk wilt inrichten, bij Danteck bent u aan het juiste adres. Netwerken zowel bekabeld als draadloos. Eerlijk advies en dragen zorg voor een passende oplossing voor elke gewenste situatie.

Extra diensten

Naast het bieden van netwerkbeheer bieden heeft Danteck ook extra oplossingen om u en wellicht anderen van dienst te zijn. Danteck biedt oplossingen zoals:

  • VOIP telefonie
  • Online Cloud Backup
  • Online Cloud opslag
  • Systeembeheer
  • Online werkplek
  • Webhosting

Wilt u dat Danteck vaste zorg neemt over uw netwerk en klaar staat voor een incident? Dan is een servicecontract precies wat u zoekt.

Monitoring

Monitoring van DanteckNaast het bouwen en oplossen van netwerkproblemen geeft Danteck de gelegenheid om een servicecontract bij ons af te sluiten. Danteck houdt uw netwerk in de gaten door middel van geavanceerde monitoring software daardoor zijn wij als eerste op de hoogte bij uitval van uw netwerk waarop wij direct actie kunnen ondernemen. Uit onze geavanceerde monitor software kunnen wij ook cruciale data halen waardoor een storing voorkomen kan worden. Geïnteresseerd? Kom in contact met Danteck.

ICT Infrastructuur bedrijfsverzamelgebouwen

Vanuit één enkele internetverbinding kan Danteck vele huurders voorzien van internet in haar eigen ruimte. Naast de beveiliging wordt de beschikbare netwerk capaciteit over de verschillende huurders verdeeld. Achter een door Danteck beheerde Firewall heeft de klant keuze tussen een beheerde verbinding of een kale verbinding waarachter de klant zijn eigen netwerk kan bouwen. Naast het verdelen van een enkele internetverbinding over meerdere huurders, kunnen wij een netwerk redundant maken zodat uw gebouw niet afhankelijk is van één internetverbinding. Bij uitval/storing van één internetverbinding, gaat onze Firewall gewoon verder op de back-up internetverbinding.