Microsoft 365 bedrijven

Microsoft 365 voor bedrijven

Met Microsoft 365 krijg je alles wat je nodig hebt om efficiënt samen te kunnen werken. Microsoft 365 is een totaalpakket aan IT-diensten en biedt elke organisatie talloze mogelijkheden. Met Microsoft 365 waarborg je jou bedrijf met de beste softwaretools voor samenwerking, mailcommunicatie en gegevensopslag. Microsoft 365 heeft vele voordelen zo kun je bijvoorbeeld Microsoft Teams gebruiken om zakelijke besprekingen in te plannen en Microsoft SharePoint gebruiken om bestanden op te slaan. Alles loopt gesynchroniseerd en op vrijwel ieder apparaat is een integratie mogelijk.

Microsoft 365 flexibel werken

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent met Microsoft 365 beschikken je medewerkers altijd over de nieuwste technieken en hun vertrouwde Office pakket. Dit betekent dat overal waar je een actieve internetverbinding hebt beschikking hebt tot je bedrijfsdocumenten en communicatiemiddelen. Even een agenda-afspraak inplannen en deze is zichtbaar op al je andere apparaten die gelinkt zijn aan de dienst. Met Microsoft 365 voorzie je jou medewerkers van hun vertrouwde programma’s zoals Outlook, Excel, PowerPoint en Word.

Efficiënt samenwerken

Microsoft 365 bevat een hand vol applicaties, zowel online als offline die je helpen bij jouw automatisering. En dat kan vanaf ieder apparaat: pc, Mac, iPad, iPhone, Android. Je kunt altijd werken en in realtime informatie delen met je klanten of collega’s. Hierdoor ben je altijd productief waar en welk apparaat je ook maar ter beschikking hebt.

Kosten besparen

Bespaar kosten met Microsoft 365 waardoor je niet meer hoeft te investeren in servers en het onderhoud daarvan. Dat levert je een enorme besparing op. Microsoft verzorgt de servers en de software-updates. Hierdoor ben je verzekerd van de nieuwste technologie. Microsoft 365 kan afgenomen worden als abonnement en maandelijks betaal je een vaste vergoeding.

Advies en hulp

Er zijn veel verschillende Microsoft 365 abonnementen beschikbaar. Wij helpen organisaties bij het maken van keuzes en de transitie naar Cloud diensten zoals Microsoft 365. Ook helpen we organisaties met de integraties naar Microsoft 365 denk hierbij bijvoorbeeld aan authenticatiemanagement, bijvoorbeeld het aansluiten van bestaande applicaties op Microsoft 365 zodat medewerkers met hun Microsoft 365 account kunnen aanmelden bij een applicatie. We bekijken je situatie en kijken naar de oplossing die het beste bij je organisatie past.

Meer weten? Bel 075 202 6625 of mail