Internet aansluiting

Internet aansluitingDe juiste internet aansluiting

Verbonden zijn, wie wilt dat nou niet. Vaak klinkt het heel eenvoudig en als we om ons heen kijken heeft iedereen verbinding. Kijk maar eens in de metro, bus, tram of op straat. Dat zijn een hoop mobieltjes die verbonden zijn met het internet! Helaas werkt het in de meeste gevallen niet altijd zo makkelijk en zo snel. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u zich op een terrein bevindt waar geen internet of beperkt internet mogelijk is. Samen met de partners van Danteck kunnen wij u helpen met het vinden van de juiste aansluiting. Van onderhandeling tot en met realisatie.

Glasvezel

Ruim twee miljoen locaties in Nederland zijn al voorzien van glasvezel. Dat zijn een hoop locaties maar lang nog niet alle locaties hebben glasvezel ter beschikking. Glasvezel biedt u als voordeel een razendsnelle en een stabiele internet aansluiting. Daarnaast is het zo met glasvezel dat uw internet snelheden symmetrisch zijn. (upload even hoog als download) Samen met Reggefiber en andere partners kunnen wij opkomen voor uw belangen voor glasvezel op uw locatie.

Logo van KPN Ziggo Logo ReggeFiber logo

Nazorg

Naast de internet aansluiting kan Danteck u ook voorzien van interne bekabeling en beveiliging van uw interne infrastructuur. (denk aan: routers/firewalls) Maar ook kan Danteck u ontzorgen op het gebied van wifi aansluiting.